به همت کارشناسان معاونت توسعه و تحول اداری انجام شد:

جلسه تبیین شناسه ملی

جلسه تبیین و تشریح شناسه ملی به همت کارشناسان معاونت توسعه و تحول اداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، قدسی کارشناس تحول اداری در تشریح برگزاری این جلسه اظهار داشت: این دوره آموزشی با حضور نماینده واحدها، شبکه‌ها و بیمارستان‌ها با هدف تبیین جزئیات شناسه ملی، نحوه بررسی اطلاعات و لزوم ارائه اطلاعات مربوطه برگزار شد.

وی با بیان اینکه پیشتر اطلاعاتی در این زمینه به وزارت‌خانه ارسال شده بود که مقرر بود بروزرسانی شود گفت: اطلاعات شناسه ملی که واحدها دارند اگر بروزرسانی نشود کلیه عملیات مالی واحدها به حالت تعلیق درمی‌آید و پس از مدتی، شناسه حذف شده و واحد مربوطه قادر به انجام هیچ‌گونه عملیات مالی نخواهد بود به همین علت بروزرسانی این اطلاعات ضرورتی انکارناپذیر بود.

کارشناس تحول اداری معاونت توسعه دانشگاه تصریح کرد: پس از برپایی این دوره مقرر شد واحدها طی مدت زمان یک هفته اطلاعات بروزرسانی شده را برای معاونت توسعه ارسال کنند و پس از جمعبندی با تأیید و امضای رئیس دانشگاه به وزارت‌ متبوع ارسال شود.

وی افزود: به برخی واحدها با توجه به اطلاعات قبل، شناسه ملی تعلق گرفته بود اما طی هماهنگی سازمان ثبت اسناد با واحدهای ستادی مقرر شد واحدهای دارای شناسه تعیین تکلیف شوند و واحدهایی که دارای شناسه نیستند با ارائه اطلاعات درخواستی شناسه مذکور را دریافت کنند.

قدسی متذکر شد: این کار از سال ۹۵ در حال انجام شود و در واقع به نوعی شناسایی هویت واحد است.

شایسته تقوی مدیر تحول اداری معاونت توسعه دانشگاه نیز در ادامه عنوان کرد: فرصتی به واحدهای تابعه دانشگاه داده شده تا اطلاعات مورد نیاز با صحت و دقت جمع‌آوری شود؛ بعد از ارسال اطلاعات، داده های به دست آمده با مستندات واحدها تطبیق داده می‌شود و به واحد مربوطه اطلاع داده می‌شود و پس از رفع مغایرت‌ها با تأیید رئیس دانشگاه به وزارت‌خانه ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: پس از ارائه اطلاعات به وزارت متبوع، بازخورد وزارت‌خانه هم طی برقراری جلسه‌ با واحد مربوطه بررسی خواهد شد و نتایج مجددا برای دریافت شناسه ملی به وزارت‌خانه ابلاغ می‌شود.

2 نظرات
  1. https://t.me/LINK_ClTY

تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت
    ها هستید.

2. مشاوره فروش

تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.