معان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی بازدیدی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند گفت:

مرکز جدید التاسیس سلامت شبانه روزی شهر فیروزان به زودی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع به همراهی دکتر دارابی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند، آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی دانشگاه و دیگر کارشناسان مربوطه از پد هوایی اورژانس بیمارستان شهید قدوسی، مرکز جدید التاسیس سلامت شبانه روزی و درمانگاه شهر فیروزان نهاوند بازدید کرد.

در این بازدید مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، ضمن اشاره بر رعایت استاندارد های لجستیکی لازم جهت بکارگیری از پد هوایی اورژانس بیمارستان شهید قدوسی نهاوند بر لزوم محیطی مناسب و کاملا ایمن برای فرود بالگرد اورژانس در مواقع نیاز تاکید کرد.

در ادامه بهروز رحیمی ضمن بازدید از مرکز جدید التاسیس سلامت شبانه روزی شهر فیروزان اظهارداشت: مرکز جدید التاسیس سلامت شبانه روزی شهر فیروزان پس از بررسی و تایید نهایی مدیریت دفتر فنی و منابع فیزیکی دانشگاه به زودی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: در مرکز جدید التاسیس سلامت شبانه روزی فیروزان امکانات رفاهی و محل زیست پزشکان و نیروهای درمانی فراهم شده است که بتوانند با انگیزه بیشتر و در رفاهیات مناسب تر به خدمت رسانی بپردازند.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بخش های مختلف درمانگاه شبانه روزی شهر فیروزان نهاوند بازدید کرد و نحوه خدمت رسانی آن مرکز را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد و از زحمات دکتر دارابی مدیر شبکه بهداشت و درمان و همچنین از تیم اجرایی، بهداشتی و درمانی شهرستان نهاوند بابت عملکرد قابل توجه و زحمات بی دریغ آنان در راستای خدمت رسانی جهت ارتقاء سلامت مردم، تقدیر کرد.