بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سلامتکده بدیع الحکما

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور مهندس ترابزاده کارشناس مدیریت منابع فیزیکی وزارت بهداشت از سلامتکده طب سنتی بدیع الحکما بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع با حضور مهندس ترابزاده کارشناس مدیریت منابع فیزیکی وزارت بهداشت، مهندس شیریندخت مدیرحراست دانشگاه، دکتر مهدی بیگلرخانی رییس سلامتکده طب سنتی بدیع الحکما، خانقلی مدیر سلامتکده، و دیگر مدیران حوزه توسعه از سلامتکده طب سنتی بدیع الحکما بازدید کرد.

در ادامه ضمن برگزاری جلسه ای در محل سلامتکده، پروژه های عمرانی، درمانی و بهداشتی مجموعه دانشگاه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و در خصوص برخی از مشکلات و موانع موجود دستوراتی نیز صادر شد.

در پایان مهندس رحیمی به همراهی مهندس ترابزاده کارشناس مدیریت منابع فیزیکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دیگر مدیران مذکور از فضای فیزیکی سلامتکده طب سنتی بدیع الحکما بازدید کردند.