معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تاکید کرد:

در تلاش هستیم هر چه زود تر بیمارستان تخصصی دندان پزشکی آیت اله بهاری شهرستان بهار راه اندازی شود

جلسه مشترک معاونت توسعه مدیریت و منابع با دانشکده دندان پزشکی دانشگاه در دفتر ریاست دانشکده مذکور با حضور مهندس رحیمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جلسه مشترک معاونت توسعه مدیریت و منابع با دانشکده دندان پزشکی دانشگاه با حضور بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر میراسماعیلی رییس دانشکده دندان پزشکی و مدیران و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به عملکرد سال ۹۷ در حوزه توسعه دانشگاه اظهار داشت: در سال ۹۷ با وجود همه نگرانی ها و سختی هایی که در مسیر دانشگاه قرار داشت با کار تیمی و خرد جمعی و سیاستگزاری های صحیح و استفاده بهینه از منابع و نظارت و پایش مستمر مدیریت منابع و مصارف  که مجموعه تیم دانشگاه ایجاد کردند، از آن عبور کردیم و با توجه  برنامه ریزی ها و انجام پیشبینی های لازم در سال ۹۸ از آن نیزبا موفقعیت عبور خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: خرید تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی باید با حساسیت و دقت بالاتر انجام گیرد تا ضمن استفاده بهینه، از هدر رفت منابع موجود جلوگیری کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تاکید بر راه اندازی بیمارستان تخصصی دندان پزشکی آیت اله بهاری شهرستان بهار افزود: مجموعه معاونت توسعه در تلاش است که هر چه زود تر بیمارستان تخصصی دندان پزشکی آیت اله بهاری راه اندازی شود تا بخشی از خدمات مورد نیاز مردم استان علی الخصوص بیماران خاص از آن بهره مند شوند.

دکتر میراسماعیلی رییس دانشکده دندان پزشکی دانشگاه در خصوص راه اندازی بیمارستان تخصصی دندان پزشکی آیت اله بهاری شهرستان بهار اظهار داشت: در سال ۹۸  یکی از دستاورد های مهم دانشگاه در حوزه دندان پزشکی، راه اندازی بیمارستان تخصصی دندان پزشکی آیت اله بهاری خواهد بود که با جدیت و حمایت های دکتر موسوی بهار ریاست دانشگاه و همچنین مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع در حال تجهیز و راه اندازی می باشد.

در ادامه دکتر حیدری معاون اداری مالی دانشکده دندان پزشکی برخی از مشکلات حوزه مالی، نیروی انسانی و… را عنوان کرد و در این راستا مهندس رحیمی رهنمودهایی را بیان کرد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>