حضور معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه در ایستگاه سلامت کنترل فشار خون

در سومین روز از هفته سلامت، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه در ایستگاه سلامت (کنترل فشار خون) در معاونت درمان حاضر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه به نقل از پایگاه خبری وبدا در همدان، این کمپین که برای نخستین بار و به پیشنهاد رئیس دانشگاه در هفته سلامت و به منظور ارزیابی سلامت کارکنان انجام می شود، ظهر امروز میزبان مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه دانشگاه بود.

مهندس رحیمی با حضور در این ایستگاه،  ضمن خدا قوت به عوامل اجرایی و تشکر از برگزاری این طرح، مهمترین شاخصه ی خروجی برگزاری این کمپین ها را فرهنگ سازی در حوزه سلامت دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی دارای دستاوردهای بسیار مهمی است که آموزش و فرهنگ سازی در تحقق این دستاوردها نقش ارزنده ای را داشته است.

مهندس رحیمی در ادامه نیز با اندازه گیری قد، وزن، تست قند خون و فشار خون خودهمراه این طرح شد.

حلافی مدیرامور مالی و آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه نیز از خدمات ایستگاه سلامت شامل تست قند خون، قد، وزن و فشار خون بهره مند شدند.