مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه خبر داد

افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان

پهنای باند اینترنت دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس امین بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات در آئین افتتاح پروژه افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه اظهار داشت: اینترنت دانشگاه در گذشته تنها از طریق مخابرات حمایت و تغذیه می‌شد که متاسفانه خدمات قابل قبولی ارائه نمی‌شد و مناسب هم ارائه نمی‌شد.

وی با بیان اینکه در یک فضای رقابتی و بر اساس نیاز دانشگاه با شرکت های خصوصی وارد مذاکره شدیم گفت: خوشبختانه در حال حاضر با شرایط بهتر و هزینه کمتری اینترنت دانشگاه به ویژه در بخش‌های دانشجویی و دانشگاهی تأمین می‌شود.

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر در مجتمع آموزشی، اینترنت را تحویل می‌گیریم و مساله امنیت شبکه نیز به موازات توسعه باند بالا رفته و اطمینان بیشتری در این راستا ایجاد شده است.

وی همچنین بیان کرد: پیشتر اینترنت ۶ مگ بر ثانیه از مخابرات حدود ۶ میلیون تومان خریداری می‌شد اما حالا ۱۵۰مگ را از شرکت خصوصی ۱۱ میلیون خریداری کرده‌ایم و هزینه پروژه برای یکسال قریب ۲۵۰ میلیون تومان است.

مهندس بیگلرخانی از پالایش کاربران اینترنت دانشگاه خبر داد و افزود: در این پالایش حدود ۳ هزار نفر از کابران که از دایره فعالیت در دانشگاه به دلایلی نظیر فارغ التحصیلی، بازنشستگی و … خارج شده و کمتر از ۹ هزار کاربر باقی مانده اند.

وی با اشاره به افزایش گستره پوشش اینترنت در شبکه‌ها و مراکز بهداشت شهرستان‌ها گفت: در این راستا ایمیل های دانشگاه نیز ارتقا داده شده و امنیت آن بصورت چند لایه شده است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>