معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

در همه توفیقات دانشگاه، حمایت حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه مشهود است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: در همه توفیقات دانشگاه، حمایت حوزه فناوری اطلاعات و تلاش‌های بی وقفه مدیریت و کارکنان این حوزه مشهود است.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در آئین افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه (به مناسبت هفته سلامت) اظهار داشت: هفته سلامت متعلق به همه حوزه ها و واحد هاست و تلاش بسیاری در این ایام در واحدهای مختلف دانشگاه صورت گرفته است.

وی بیان کرد: قطعا برای هیچ مدیری حوزه آی تی کم اهمیت نیست زیرا در دنیای ارتباطات هیچ کاری بدون داده و رقم پیش نمی‌رود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه حوزه آی تی از لایه های پنهان و آشکار پیشبرد اهداف دانشگاه است عنوان کرد: توسعه پهنای باند اینترنت، گوشه ای از اقدامات متعدد و گسترده این واحد است.

وی افزود: سالهای ۹۷ و ۹۶ سال‌های سختی در مدیریت شرایط مالی دانشگاه بودند با این حال همه تیم توسعه در فعالیت‌هایشان موفق بودند و هرچه دیده می‌شود نتیجه زحمات همه مسئولین دانشگاه است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه امروز کار تیمی باعث حال خوب دانشگاه شده است گفت: با همه سختی هایی که سالهای قبل داشتیم دانشگاه با کار تیمی به موفقیت های خود ادامه خواهد داد.

وی ضمن تأکید بر اینکه همچنان رگه‌های موفقیت در دانشگاه ادامه خواهد داشت متذکر شد: حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه از موفق ترین‌ها در سطح کشور هستند و پشت همه تصمیمات دانشگاه پشتیبانی حوزه آی تی مشهود است و در حقیقت افتتاح پهنای باند، بهانه ای برای قدردانی از تلاشگران این حوزه است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>