در دفتر مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان انجام شد:

دیدار معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مدیر کل ورزش و جوانان استان

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت هفته سلامت با مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان  دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی به همراهی مهندس شیرین دخت مدیر حراست دانشگاه به مناسبت هفته سلامت با دکتر محسن جهان شیر مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان دیدار کرد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت ورزش و تربیت بدنی در سلامت مردم اظهار داشت: ورزش و تربیت بدنی در راستای سلامت، پیشگیری و بهبود برخی از بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، چاقی و اضافه وزن، کبد چرب و … بسیار موثر می باشد که اداره ورزش و جوانان استان همدان با توجه شرایطی که برای عموم مردم فراهم ساخته، گام بزرگی را در خصوص سلامت مردم برداشته است که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه افزود: دانشگاه علوم پزشکی این سینا همدان آمادگی فراهم کردن شرایط لازم جهت ارتقاء سلامت کارکنان، دانشجویان و کلیه پرسنل این مجموعه را با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان همدان دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  در پایان ضمن اشاره به برگزاری برنامه های ورزشی متنوع در مجموعه دانشگاه بیان کرد: سرانه ورزشی دانشگاه در سال گذشته آمار مناسبی را به خود اختصاص داده که این نشان از توجه ویژه دانشگاه به مقوله ورزش و سلامت کارکنان است.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>