برگزاری دومین جلسه کمیته سبز دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان

دومین جلسه کمیته سبز دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان  با حضور مدیران مجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دومین جلسه کمیته سبز دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با محوریت کنترل و بهینه سازی منابع، مصارف و حامل های انرژی برگزار شد.

در این جلسه به بررسی راهکارهایی در خصوص مدیریت خرید دستگاه ها و تجهیزات با مصرف انرژی پایین، تصمیم گیری  صحیح و اصولی برای استفاده از حامل های انرژی در پروژه های عمرانی، بهداشتی و درمانی دانشگاه، نحوه استفاده از آب شرب در نگهداشت فضای سبز، خرید کولر گازی برای محیط های بهداشتی، درمانی و اداری، نحوه کنترل میزان مصرف حامل های انرژی در واحد های واگذار شده به بخش های خصوصی (آشپزخانه، بوفه و….)، بررسی میزان صرفه جویی انجام شده در مصرف کاغذ در واحد های تابع دانشگاه در سال های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ پرداخته شد.