برگزاری کارگاه بازآموزی امور مالی دانشگاه و انبارداری نوین

کارگاه کارگاه بازآموزی امور مالی دانشگاه و انبارداری نوین به مدرسی کریمی معاون مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کارگاه آموزشی انبارداری نوین به مدرسی کریمی معاون مدیریت امور مالی و مسئولین امور مالی و کارشناسان تعهدی واحد های مختلف دانشگاه برگزار شد.

کریمی معاون مدیریت امور مالی دانشگاه ضمن تاکید بر تعیین و تکلیف اقلام راکد در انبارها و گردش مالی در این زمینه، به مسئولین مالی حوزه های مختلف دانشگاه نحوه انبارداری نوین را یادآورشد.

وی همچنین افزود: طبق دستورو مصوبه هیات ریسه دانشگاه، خرید هدفمند داروها و ملزومات مصرفی حیاتی و استراتژیک همانند سال گذشته برای ۹ تا ۱۲ ماه در سال جاری انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم بکارگیری واحد فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف مدیریت مجموعه و علی الخصوص در مدیریت انبارداری نوین و امور مالی را امر مهم برشمرد و نکات قابل توجهی را در این زمینه بیان کرد.

معاون مدیریت امور مالی دانشگاه ضمن اشاره به انبار گردانی های مداوم و مستمر و پیگیری اقلام راکد و مازاد و اسقاط در انبار ها اظهار داشت: تعیین تکلیف اقلام مازاد و راکد و جابجایی این اقلام در سطح دانشگاه و تحویل آن به واحدهای نیازمند تاثیر بسزایی در مدیریت منابع و مصارف خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد که مسئولان امور مالی و انبارداران در مورد تدارک و خرید کالا، باید نهایت دقت و حساسیت را قبل از صدور درخواست خرید کالا به عمل آورند و به هیچ عنوان خریدی که بدون سند تایید شده است را انجام ندهند.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>