معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در روز کارگر:

روزکارگر، فرصت قدردانی از همکاران شرکتی است که از دید من با دیگر همکاران دانشگاهی تفاوتی ندارند

گرامیداشت روز کارگر در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور جمعی از همکاران شرکتی و مشمولین قانون کار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت روز کارگر، نشست صمیمی جمعی از همکاران شرکتی و مشمول قانون کار با مهندس رحیمی در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

مهندس رحیمی ضمن تبریک روز کارگر به همکاران شرکتی حوزه های مختلف دانشگاه  بیان کرد: جایگاه کار و کارگر در آموزه های اسلامی والا می باشد که در روایات، احادیث و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) و معصومین (ع) همواره مورد تاکید قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره از ابتدا تا به امروز در عمل ثابت نموده توجه به معیشت و منزلت کارگران و کسانی که مشمولین قانون کار می باشند از اهمیت بالایی برخوردار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: روزکارگر، فرصت قدردانی از همکاران شرکتی شاغل در واحد های مختلف مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان است که از دید من با دیگر همکاران دانشگاهی تفاوتی ندارند و در تلاش هستیم که حقوق و دستمزد آنان در موعد مقرر پرداخت شود.

وی ضمن تاکید بر ثبت ورود و خرج  دقیق درساعات کاری، از همه همکاران شرکتی خواست که برای جلوگیری از ضایع شدن حق خود و خانواده هایشان به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

در ادامه حسن آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه ضمن تبریک روز کارگر، از عملکرد مثبت و بی دریغ پرسنل شرکتی در حوزه های مختلف دانشگاه تقدیر کرد.

وی در ادامه ضمن اشاره به ایجاد مزایای بیمه تکمیلی برای پرسنل شرکتی مجموعه دانشگاه بیان کرد: به دستور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و در چهارچوب قانون به دنبال راهی هستیم که مزایای دیگری از جمله بیمه تکمیلی را برای کارکنان شرکتی دانشگاه برقرار کنیم.

آقایانی همچنین افزود: سامانه ساقر را به منظور نظارت بیشتر برکارفرمایان و صاحبین شرکت های طرف قرارداد با دانشگاه راه اندازی کرده ایم که طیف دقیقی از عملکرد کارفرمایان و اطلاعات پرداخی و واریزی آنان به طور آنلاین رصد شود تا حق هیچ کدام از پرسنلی شرکتی ضایع نشود.

در پایان نماینده پرسنل شرکتی برخی از واحد های تابع دانشگاه، انتقادات و پیشنهاداتی را در زمینه های مختلف عنوان کرد که مهندس رحیمی ضمن بیان توضیحاتی در این راستا ، در خصوص  حل مشکلات و مساعدت در چهارچوب قانون ابراز امیدوار کرد.