برگزاری آزمون استخدامی در رشته اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی

آزمون استخدامی  رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی در قالب خرید خدمت (شرکتی) برای پایگاههای اورژانس جاده ای استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، آزمون استخدامی  رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی در قالب خرید خدمت (شرکتی) برای پایگاههای اورژانس جاده ای شهرستانهای ملایر، رزن و تویسرکان در روز جمعه مورخ ٩٨/٢/١٣ راس ساعت ٩ صبح با حضور نمایندگان مدیریتهای منابع انسانی ، حراست ، گزینش ، بازرسی ، امور پشتیبانی و رفاهی و مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه برگزار شد.