برگزاری دومین جلسه بررسی روند جذب نیروی های “شرکتی” در دانشگاه علوم پزشکی همدان

دومین جلسه بررسی روند جذب نیروهای “شرکتی”  طبق شرایط و ضوابط  مصوبه در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، جلسه  بررسی روند جذب نیروهای “شرکتی” طبق شرایط و ضوابط  مصوبه درهیئت ریسه دانشگاه علوم پزشکی همدان  با حضور مهندس شیرین دخت مدیر حراست، دکتر رستگار مدیر منابع انسانی، مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات و آمار ، آقایانی مدیر امور رفاهی وپشتیبانی دانشگاه و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

در این جلسه ، مقرر شد که کلیه متقاضیان جذب در قالب  نیروهای “شرکتی”  باید در فضایی کاملا رقابتی با دادن آزمون کتبی و مصاحبه  انجام شود وبعد از قبولی در آزمون های مذکور به هسته گزینش دانشگاه معرفی و گزینش شوند.

در این جلسه مطرح شد که واحد فناوری اطلاعات و آمار دانشگاه سامانه ای را برای ثبت نام متقاضیان استخدام در قالب “شرکتی” طراحی  کرده است که به زودی فعال و رونمایی خواهد شد که این سامانه کمک شایانی به اطلاع رسانی به متقاضیان خواهد بود و از سوی دیگر بانک اطلاعاتی کاملی از متقاضیان در اختیار دانشگاه قرار خواهد داشت.

در ادامه مقرر شد که نیروهای جایگزین مرخصی در واحد های مختلف دانشگاه  باید حتما طی مراحلی با هماهنگی معاونت توسعه و هسته گزینش جایگزین از سوی شرکت ها بکارگیری شوند در غیر این صورت تخلف محسوب خواهد شد.

در پایان جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات اعضا در خصوص فرایند جذب نیرو انسانی در قالب خرید خدمت (شرکتی) مطرح شد.