بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سی تی اسکن و پروژه توسعه اورژانس مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سی تی اسکن و پروژه توسعه اورژانس مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهذدس بهروز رحیمی به همراهی رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان ، از دستگاه سی تی اسکن جدید النصب و همچنین پروژه توسعه اورژانس آن مرکز بازدید کرد.

در این بازدید ضمن بررسی نحوه خدمت رسانی بخش سی تی اسکن به مددجویان، مراحل ساخت و تجهیز توسعه پروژه عمرانی اورژانس مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان نیز مورد ارزیابی قرار گرفت

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن ابراز رضایت از نحوه خدمت رسانی بخش سی تی اسکن مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان، پیشرفت پروژه توسعه اورژانس آن مرکز را مناسب قلم داد کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>