در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد:

برگزاری جلسه کمیته واگذاری امور خدمات دانشگاه

جلسه مشترک کمیته واگذاری امور خدمات دانشگاه با حضور مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد، مدیر بیمارستان ولیعصر (عج) رزن و کارشناسان مربوطه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه مشترک کمیته واگذاری امور خدمات دانشگاه با حضور مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد، رضایی مدیر بیمارستان ولیعصر (عج) شهرستان رزن و کارشناسانی از حوزه های مختلف دانشگاه برگزار شد.