نصب تندیس مرحوم حاج محمدعلی فرشچیان در مرکز آموزش درمانی فرشچیان سینا

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت همدان از نصب تندیس مرحوم حاج محمدعلی فرشچیان در مرکز آموزش درمانی فرشچیان سینا در آینده ای نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، امروز با سالروز در گذشت خیر معزز مرحوم حاج محمد‌علی فرشچیان مصادف بود که منشا خدممات ارزنده‌ای در همدان بوده است و به منظور تجلیل از وی در یک حرکت نمادین عکس این خیر بزرگوار در محل تعین شده در سالن کنفرانس مرکز روانپزشکی محمد‌علی فرشچیان نصب شد.

دکتر محمد‌صادق صبا در حاشیه این مراسم، هشتمین سالگرد خیر نیکوکار عرصه سلامت رادمردی که دلش دریا بود مرحوم حاج‌محمد علی فرشچیان را از جانب مردم همدان به خانواده نیک‌اندیش وی تسلیت گفت.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تشکر از دکتر محمدصادق صبا و همکاران وی در مجمع خیرین سلامت برای اشاعه کار خیر در استان  ابراز امیدواری کرد که بیش از پیش برای فرهنگ‌سازی در حوزه خیرین سلامت تلاش شود.

وی با تشکر از  مهندس حصاری نماینده خانوده فرشچیان خاطر‌نشان کرد که وضعیت فعلی مرکز روانپزشکی محمدعلی فرشچیان با شرایط قدیم این محل قابل مقایسه نیست و امید است کمی و کاستی‌های موجود نیز رفع شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه قدرشناسی مسئولان و مردم همدان از خیرین سلامت را ارزشمند خواند و با اشاره به خاطراتی از روز افتتاحیه مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا با حضور این خیر بزرگوار حاج محمدعلی فرشچیان یادآور شد که مرحوم فرشچیان علاوه بر اینکه  لذت دنیایی را با انجام کارهای خیر درک کرد با باقیات و صالحات بسیار در حوزه آموزش و پرورش و درمان بیماران از لذت اخروی نیز بهره‌مند است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>