معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

لزوم همدلی و هم یاری مجموعه دانشگاه برای گذر از موانع احتمالی در سال نود و هشت

نشست معاون توسعه مدیریت و منابع با رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در خصوص بررسی برخی از مشکلات و موانع موجود دراین دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و نابع دانشگاه،  نشست مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع با دکتر محمد صادق سیف پناهی رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در خصوص بررسی برخی از مشکلات و موانع موجود در این دانشکده با حضوردکتر نیاستی مدیر پایش، بودجه و عمکرد دانشگاه، معاون اداری مالی و عضو هیئت علمی دانشکده برگزار شد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به شرایط خاص و ویژه کشور در سال های ۹۷ و ۹۸ اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه وخاص کشور عزیزمان، ایران اسلامی در سال های ۹۷ و ۹۸ ، در تلاش هستیم در پیش برد اهدافی که تعالی دانشگاه را در بر دارد، گامی مثبت برداریم و آن را درمحیطی آرام حفظ کنیم.

وی درادامه با بیان این که منابع و مصارف باید با جدیت بیشتر کنترل شود افزود: هر چه بیشتر به بررسی و کنترل منابع و ملزومات مصرفی بپردازیم، قطعا از هدررفت عظیمی از منابع جلوگیری خواهیم کرد و مصرف بهینه مهم ترین رکن حفظ سرمایه دانشگاه خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: لزوم همدلی و هم یاری مجموعه دانشگاه برای گذر از موانع احتمالی در سال نود و هشت قطعا کارها را آسان می کند و دانشگاه را در پیشبرد اهدافش هدایت میکند.

وی با بیان این که اولویت اصلی دانشگاه متمرکز بر پرداخت های پرسنلی است افزود: پرداخت های پرسنلی اعم از حقوق و مزایا و کارانه های کارکنان دانشگاه جز اولویت اصلی ما خواهد بود و درسال ۹۸ آن را با جدیت ادامه خواهیم داد.

مهندس رحیمی ضمن بیان این که با توجه به شرایط ویژه و خاص کشورهیچ کدام از پروژه های عمرانی، درمانی و بهداشتی دانشگاه متوقف نشده است، اظهار داشت: تمام تلاش خود را بکار بردیم که هیچ کدام از پروژه های عمرانی، درمانی و بهداشتی دانشگاه متوقف نشود و به ساخت و ساز آن ادامه داده ایم، چرا که رسالت دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در اولویت اول، حفظ سلامت و تن درستی مردم جامعه بوده است و از این رسالت درهیچ شرایطی دست نخواهد کشید.

وی در ادامه افزود: اقداماتی هم چون خرید دستگاه های شتاب دهنده و سی تی اسکن برای مرکز درمانی استان و برخی شهرستان ها، پرداخت مداوم کارانه های پرسنلی، ساماندهی انبارها و خرید متمرکز دارو و ملزومات مصرفی و عدم توقف پروژه های بهداشتی و درمانی همگی نشان از همدلی و کار تیمی مجموعه دانشگاه است و باید به این مجموعه افتخار کرد.

در ادامه دکتر محمد صادق سیف پناهی رییس دانشکده توانبخشی ضمن بیان گزارشی از عملکرد دانشکده از سال ۹۷ تا کنون اظهار داشت: دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در پنج رشته تحصیلی شنوایی سنجی، کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی و ارتوزو پروتز دانشجو میپذیرد و عملکرد خوبی داشته است.

در ادامه غلام رضا حاج ولیئی معاون اداری مالی دانشکده توان بخشی در خصوص مشکلات و کمبود برخی از تجهیزات آموزشی در رشته ارتوزو پروتز مواردی را عنوان کرد.

دکتر سولماز رهبر عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی با بیان این که دانشجویان، سرمایه های ملی این کشور هستند افزود: تلاش خود را در زمینه های مختلف آموزشی بکار گرفته ایم تا محیطی مناسب را برای تربیت دانشجویان این دانشکده فراهم کنیم.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراهی دکترسیف پناهی و هیئت همراه از بخش های مختلف آموزشی و درمانی این دانشکده بازدید کرد.