بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان

به مناسبت هفته خوابگاهای دانشجویی، مهندس رحیمی و مسئولین از روند باز سازی خوابگاه پسرانه شهید مباشر کاشانی فاز ۲ بازدید کردند

به گزارش معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری مفدا در همدان، به مناسبت هفته خوابگاهای دانشجویی، بازدیدی با هدف پی گیری روند بازسازی و تعمیر فاز دوم خوابگاه پسرانه شهید مباشر ویژه دانشجویان خارجی بین الملل، مهندس رحیمی معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه دکتر نیاستی مدیر محترم برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه ، مدیر امور دانشجویی  معاونت دکتر امیر رحمانی رسا  و مهندس احسان کاووسی رئیس اداره امور خوابگاه انجام گرفت.

گفتنی است، در ادامه این بازدیدها دکتر رحمانی به همراه مهندس کاووسی به جهت پی گیری اقدامات در دست انجام در رابطه با خوابگاه مدنی به این خوابگاه مراجعه  توضیحاتی به معاون توسعه ارائه نمودند و سپس و با سرپرست این خوابگاه نیز گفت و گو نمودند.