در معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد:

گرامیداشت روز روابط عمومی و ارتباطات در معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از واحد روابط عمومی معاونت توسعه تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مهندس بهروز رحیمی به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات به همراه کارکنان واحد های تابع از مسئول روابط عمومی معاونت توسعه تقدیر کرد.

مهندس رحیمی ضمن تقدیر از عملکرد روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه اظهار داشت: واحد روابط عمومی قلب تپنبده هر سازمانی است و با عملکرد مثبت و حرفه ای، میتواند فعالیت های سازمان خود را با دیگر ارگان ها و مردم انعکاس دهد.

وی در ادامه افزود: در عصر ارتباطات زندگی میکنیم و قطعا رسانه بخشی از دنیای امروز ما را به خود اختصاص داده است و مردم با دنبال کردن اخبار و رسانه تصمیمات زندگی خود را در زمینه های اقتصادی، سیاسی ، فرهنگی و … میگیرند و میتوان گفت که روابط عمومی نقش مهم و تاثیر گذاری در زندگی افراد جامعه خواهد داشت.

مهندس رحیمی با بیان این که واحد روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه همواره در تمامی جلسات و بازدید ها در کنار ما بوده است اظهار داشت: در جلسات و بازدید های فصلی و دوره ای این معاونت، مسئول روابط واحد معاونت توسعه همیشه در کنار ما حضور داشته و زحمت انعکاس عملکرد ما بر دوش ایشان بوده است که جای تقدیر دارد.