با حضور استاندار همدان انجام شد

افتتاح همزمان سه دستگاه سی تی اسکن در بیمارستانهای سینا، بعثت و شهید بهشتی

آیین افتتاح همزمان سه دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس مستقر در بیمارستان‌های سینا، بعثت و شهید بهشتی با حضور استاندار همدان انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، استاندار همدان اظهار کرد: این پروژه با اعتبار ۵۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح تحول سلامت دانشگاه ابن سینای همدان از سال ۹۲ آغاز شده بود که در سال ۹۷ به پایان رسید.

استاندار همدان نیز یکی از افتخارات نظام جمهوری را طرح تحول سلامت دانست و گفت: همکاران دانشگاه نهایت بهره را می‌برند.

مهندس شاهرخی گفت: استان همدان در حوزه ساخت و ساز خانه‌های بهداشت در اقصی نقاط استان حرف اول را می‌زند و اقدامات خوبی در حوزه هتلینگ بیمارستانهای استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه استان همدان به عنوان قطب پزشکی غرب کشور مطرح است، گفت: امروز شاهد افتتاح کلینیک امید به مساحت ۴ هزار مترمربع در شهرستان همدان بودیم که با بهرهبرداری از آن حدود ۵۰ متخصص با بهره گیری از امکانات جانبی به مردم خدمت رسانی می‌کنند همچنین سه دستگاه سی تی اسکن مدرن در ادامه کارهای سال‌های گذشته در بیمارستان‌های شهر همدان افتتاح شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نیز اظهار کرد: پنج دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس با پیگیری‌های انجام شده خریداری شد که سه مورد آن نصب شده و دو دستگاه دیگر نیز پس از برگزاری مناقصات در شهرستان‌های کبودراهنگ و رزن بهره برداری می‌شود.

دکتر سید حبیب اله موسوی بهار  با بیان اینکه شمال استان نیز به زودی از دستگاه سی تی اسکن برخوردار می‌شود، گفت: افتتاح سی تی اسکن در مراکز آموزشی درمانی بعثت، فرشچبان سینا و بهشتی انجام شد و این در حالیست که پیش از این مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی به عنوان مرکز فوق تخصصی از این دستگاه بی‌بهره بود و بیماران به مراکز دیگر منتقل می‌شدند.

وی با بیان اینکه اقداماتی انقلابی در حوزه رادیولوژی استان در سه سال گذشته اتفاق افتاده است، گفت: یک دستگاه سی تی اسکن دیگر نیز در شهرستان نهاوند بزودی نصب می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همچنبن از نمایندگان مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی و استاندار پیشین و جدید تشکر کرد و گفت: برای هر دستگاه ۶ میلیارد سرمایه‌گذاری شده است که این رقم با در نظر گرفتن لوازم جانبی به حدود ۲۰ میلیارد می‌رسد.

وی خاطر‌نشان کرد که در اغلب شهرستان‌ها دستگاه سی تی اسکن وجود دارد و بزودی دو دستگاه از پنج دستگاه خریداری شده در شهرستانهای رزن و کبودراهنگ ‌ نصب می‌شود.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>