مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا خبر داد

حمایت‌های ریاست و معاون توسعه دانشگاه از مجموعه روابط عمومی به تشریح عملکرد این مجموعه کمک شایانی کرد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از رتبه قابل قبول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان در بین روابط عمومی‌ دانشگاه‌های کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس جعفر شاهرخی در آئین بزرگداشت روز روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا ضمن قدردانی از حمایت‌های ریاست و معاون توسعه دانشگاه از مجموعه روابط عمومی به تشریح عملکرد این مجموعه در سال ۹۷ پرداخت و اظهار کرد: در سال ۹۷ تعداد ۱۹۲۰ خبر پوششی تهیه شده که تهیه هر خبر دست کم ۲ ساعت زمان برده است.

وی افزود: اخبار دریافتی که در سال ۹۷ در پایگاه خبری وب‌دا همدان درج شده ۱۴۰۰ مورد و ۱۵۰ مورد اخبار مکتوب بوده‌است همچنین ۷۲۰ مورد از سفر مقامات وهمایش‌های بزرگ با عنوان خبر ویژه تهیه شده و ۳۰۰۰ خبر در فضای مجازی بازنشر داده شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به راه‌اندازی شورای پیام رسان سلامت استان عنوان کرد: طی سال گذشته ۱۲ جلسه در این شورا تشکیل شده و اعضای دستگاه‌های مختلف که در این خصوص نقش‌آفرین هستند مشارکت داده شدند.

وی همچنین به جلسات پایش اخبار از نظر محتوا، اثربخشی و… اشاره کرده و تعداد این جلسات را طی سال ۹۷، ۱۲مورد عنوان کرد.

شاهرخی با بیان اینکه تعداد تصاویر ویژه‌ای که در مجموعه روابط عمومی تهیه و تدوین شده حدود ۱۶ هزار مورد بوده تشریح کرد: این تصاویر از تعداد بیش از ۵۴ هزار فریم تصویر بهره‌برداری شده است.

وی تصاویر تولیدی در روابط عمومی را حدود ۱۱۵ مورد کلیپ و مستند و موشن گرافیک و…برشمرد و بیان کرد: ۲۳۰ هزار مورد پیامک از روابط عمومی در مناسبت‌های مختلف ارسال شده و ۱۲مورد ماهنامه دیجیتالی تهیه و منتشر شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از طراحی ۳۹۴مورد بنر طی سال گذشته خبر داد و افزود:طی این مدت ۴کتابچه تهیه شده و نشست‌های کارشناسی با رادیو و تلویزیون ۱۱۸مورد هماهنگ شده است همچنین ۵۴ مورد پوشش خبری صدا و سیما از مراسم‌ها و برنامه‌های بزرگ داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۴هزار و ۳۲۰ مورد اخبار مندرج در رسانه‌ها، ۱۰ نشست خبری، ۲۴مورد بازدید و حضور در رسانه ها نشان از پویایی و فعالیت به‌روز این مجموعه دارد.

شاهرخی با بیان اینکه ماهنامه دیجیتالی کلیه اخبار دانشگاه را بصورت مصور در اختیار واحدها قرار داده‌ایم تبیین کرد:  کلیه اخبار مندرج در رسانه‌ها به‌صورت بولتن در سایت درج می شود.

وی در ادامه از پوشش تصویری و خبری ۱۶۹ مراسم کلنگ زنی ، بازدید و … خبر داد و تصریح کرد: رتبه ما در دانشگاه‌های کل کشور ۱۳ است و در تمام سایت‌های اداری رتبه ۲ هزار و ۴۰۰ را در بین بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه دولتی داریم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: مستندات دانشگاه در قالب هارد اکسترنال تهیه شده و سیستم آرشیو نیز ماه آینده افتتاح می شود همچنین با حمایت دکتر موسوی بهار، تاریخ شفاهی و تاریخ مکتوب تدوین می شود که شرکت سروش ۲۵۰ دقیقه مستند را از سال ۵۱ تا ۹۸ تهیه خواهد کرد.