بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مهدیه و دندان پزشکی همدان
مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مهدیه و دندان پزشکی همدان  بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه به همراهی مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی و دکتر نیاستی مدیر پایش، بودجه و عملکرد دانشگاه با حضورمسئولین واحد های مربوطه از کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مهدیه و دندان پزشکی همدان بازدید کردند.

مهندس رحیمی با بیان این که اهمیت خدمت رسانی در فضایی متناسب با شان مراجعین باید باشد اظهار داشت: فضای فیزیکی و کیفیت خدمات دهی دو رکن اصلی خدمت رسانی به مردم است که معاونت توسعه به این موضوع توجه ویژه ای دارد.

وی در ادامه افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همه تلاش خود را به کار می برد که شرایطی را فراهم کند که از منابع موجود در مسیری درست و اصولی بکارگیری شود که از هدر رفت آن جلو گیری کند و از سوی دیگر و کیفیت خدمت رسانی به مردم را افزایش دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به عملکرد کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مهدیه و دندان پزشکی درهمدان اظهار داشت: کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی مهدیه و دندان پزشکی مرکز استان با توجه به حجم مراجعین، توانسته اند کیفیت خدمت رسانی را درشرایطی استاندارد حفظ کنند و این مهم جای تقدیر دارد.

در ادامه مهندس رحیمی و هیئت همراه طی بازدید از فضای فیزیکی، تجهیزات و وسایل پزشکی مراکز مذکور، پیشنهادات، نیازها و مشکلات را مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند و دستوراتی نیز صادر شد.