برخورداری دانشگاه از سایت انگلیسی دانشگاه بسیار با اهمیت است

در نشست مدیران حوزه بین الملل، انفورماتیک و روابط عمومی چگونگی راه اندازی سایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر ویدا سمیعی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه نوآوری در سایت انگلیسی دانشگاه مورد نظر است، توضیحاتی در مورد اهمیت نگارش خبر انگلیسی با برداشت از اخبار فارسی سایت، بررسی و الگوگیری از سایت‌های معتبر دانشگاهی دارای صفحه انگلیسی، قابلیت ثبت نام دانشجویان خارجی در سایت و درج اخبار و رویدادهای بین المللی دانشگاه به زبان انگلیسی بیان داشت.

وی مطالبی در خصوص کتاب معرفی دانشگاه به زبان انگلیسی ارائه کرد و گفت: این کتاب چندین بار ویرایش شده است و در جلسات وزارتی قابل ارائه است.

مدیر آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه با تدوین چارچوب کاری برای ایجاد سایت انگلیسی دانشگاه گفت: مباحث فنی سایت توسط واحد انفورماتیک دانشگاه انجام و محتوای سایت توسط امور بین الملل بررسی می‌شود.

دکتر بیگلرخانی  با بیان اینکه برخورداری دانشگاه از سایت انگلیسی بسیار بااهمیت است، تاکید کرد که راه اندازی سایت انگلیسی با کار تیمی میسر است.

تامین اعتبار برای زیر بار رفتن سایت جدید برای دراز مدت، برگزاری جلسات حضوری منظم برای راه اندازی سایت، واگذاری هوم پیج به روابط عمومی ازجمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.

مهندس شاهرخی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز اظهار کرد: کارهای زیرساختی توسط واحد فناوری اطلاعات و طراحی به وسیله واحد روابط عمومی دانشگاه انجام می‌شود و محتوای مورد نظر نیز توسط واحد آموزشی بارگذاری خواهد شد.