در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر انجام شد:

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه اورژانس در حال ساخت بیمارستان امام حسین (ع) ملایر

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه اورژانس در حال ساخت بیمارستان امام حسین (ع) ملایر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس رحیمی به همراهی مهندس طاهری مدیردفتر فنی و منابع فیزیکی و دکتر نیاستی مدیر بودجه، پایش و عملکرد دانشگاه و رییس حراست شبکه بهداشت و درمان ملایر از پروژه اورژانس در حال ساخت بیمارستان امام حسین (ع) ملایر بازدید کرد.

در ابتدای ورود به حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر، مهندس رحیمی با حضور هیئت همراه از مرکز جامع سلامت شبانه روزی شهر ازندریان بازدید کرد و نحوه خدمت رسانی، انبار دارویی و داروخانه، میزان نیروی انسانی حاضر و امکانات رفاهی آن مرکز مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت.

در ادامه این بازدید از مراحل ساخت و توسعه پروژه اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) ملایر بازدید شد و روند ساخت و تکمیل آن  مورد ارزیابی و بازبینی قرار گرفت.

مهندس بهروز رحیمی با بیان این که فضای اورژانس فعلی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با توجه به حجم مراجین نیاز به توسعه و گسترش دارد اظهار داشت: با توجه به این که بیمارستان امام حسین(ع) ملایر دومین سانتر ترومای استان همدان می باشد و با در نظر گرفتن حجم سنگین مراجعین به آن مرکز، این بیمارستان نیازمند توسعه و گسترش  اورژانس خود می باشد که با توجه به ساخت و راه اندازی اورژانس در حال تاسیس مذکور، بخش بزرگی ازاین مشکلات برطرف خواهد شد.

در پایان مهندس رحیمی به همراهی مدیران ستادی حوزه توسعه، رییس و مدیر بیمارستان امام حسین(ع) از پارکینگ اختصاصی پرسنلی، محل زیست پزشکان متخصص مقیم و بخش های مختلف آن مرکز بازدید کرد و از بیماران و مددجویان دلجویی به عمل آمد و دستوراتی در خصوص برخی از موارد مورد نیاز صادر شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>