در شهرستان ملایر انجام شد:

بازدید از روند ساخت بیمارستان جنرال خیر ساز ۱۰۰ تختخوابی شهرستان ملایر

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از روند ساخت بیمارستان جنرال خیر ساز ۱۰۰ تختخوابی شهرستان ملایر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه، مهندس طاهری مدیردفتر فنی و منابع فیزیکی، دکتر نیاستی مدیر بودجه، پایش و عملکرد دانشگاه و رییس حراست شبکه بهداشت و درمان ملایر از روند ساخت بیمارستان جنرال خیر ساز ۱۰۰ تختخوابی شهرستان ملایر بازدید کردند.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به ساخت پروژه خیر ساز بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی ملایر و با بیان این که ملایر معروف به شهر واقفین است اظهار داشت: حاج آقا توکلی یکی از خیرین نیک اندیش شهرستان ملایر است که در کارهای خیر بسیاری مشارکت داشته و یکی از اقدامات خیرخواهانه ایشان ساخت بیمارستان خیر ساز ۱۰۰ تختخوابی ملایر واقع در روستای جوراب است که درآینده نچندان دور به بهره برداری خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: پیشرفت قابل توجه این پروژه خیر ساز در مدت زمانی کوتاه نشان از برکت و عمل خیرخواهانه خیرینی چون حاج آقا توکلی بوده است که با همت ایشان مردم شریف شهرستان ملایر میتوانند درآینده نزدیک از خدمات درمانی این مرکز بهره مند شوند.

مهندس رحیمی همچنین بیان کرد: بیمارستان جنرال خیر ساز مذکور با توجه به موقعیت جغرافیایی خود، در۵ کیلومتری شهرستان ملایر واقع است و میتواند بار زیادی را در آینده نزدیک از روی دوش بیمارستان های امام حسین(ع) و مهر ملایر بردارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تصریح کرد : بیمارستان جنرال خیر ساز ملایر در ۱۰۰ تختخواب پیش بینی شده است و دارای بخش های سوختگی، اورژانس، اطفال، اتاق عمل، جراحی و…  می باشد و همچنین به طور مجزا، دارای بخش روان  نیز می باشد.

وی در ادامه افزود: با توجه به بازبینی نقشه، محیط و فضای فیزیکی این بیمارستان در نظر گرفته شد که بخش اورژانس توسعه یابد وفضای بخش دیالیز نیز در آن پیش بینی و ساخته شود تا خدمات درمانی بیشتر و با کیفیت بهتری را ارائه دهد.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی برقراری تماس تلفنی با حاج آقا توکلی خیر پروژه بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی شهرستان ملایر، از نیت خیرخواهانه ایشان تقدیر کرد.