معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

همبستگی خیّرین ملایر مثال زدنی است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به روند حمایت و همیّت خیّرین شهرستان ملایر از پروژه های حوزه سلامت گفت: همبستگی خیّرین ملایر در این امور مثال زدنی است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا در همدان، مهندس بهروز رحیمی در آئین کلنگ زنی فازجدید اورژانس خیّرساز بیمارستان مهر ملایر با اشاره به همیّت و جوشش خیّرین شهرستان ملایر در ایجاد و گسترش پروژه های خیّرساز اظهار داشت: این موضوع تنها متمرکز بر کمیّت و تعداد پروژه های خیّرساز نیست بلکه برکت و پیوستگی این روند، موضوعی است که درخور توجه است.

وی با بیان اینکه پروژه بیمارستان مهر ملایر علیرغم تلاش ها و پیگیری ها، از سوی وزارت بهداشت رد می شد عنوان کرد: با وجود اینکه در سال نخست، موفق به اخذ ردیف اعتباری برای این پروژه شده بودیم اما کارشناسان و مسئولین وزارت متبوع با احداث آن مخالفت می کردند و با این توجیه که قابلیت اجرا برای این طرح وجود ندارد، این پروژه در بین ۳۵۰ طرح دانشگاه رد می شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ادامه داد: با وجود همه مخالفت ها وقتی خیرّنیکوکار

(خانواده عاملی) نسبت به اجرای پروژه تقبل هزینه کردند همه کارها به نحوی روان و مطلوب پیش رفت و برکت این نیت خیر موجب پیشروی سریع در کار شد به طوری که به سرعت از ردیف اعتبارات نیز برخوردار شد.

وی همچنین همیّت گروهی را در شهرستان ملایر از شاخص های برجسته مردم، مسئولین و خیّرین این شهرستان برشمرد و افزود: وقتی نامی از یک پروژه یا کلنگ زنی و افتتاح آن در این شهرستان به میان می آید از شهردار تا فرماندار و دیگر مسئولین همه در کنار هم قرار می گیرند که تحقق این اتفاق نیک سریعتر منجر شود و کسی نمی تواند منکر این همبستگی زیبا در این شهر شود.

مهندس رحیمی در ادامه از پیگیری، مجاهدت و ممارست دکتر آذرهمایون در رقم زدن این پروژه و دیگر پروژه های خیّرساز شهرستان قدردانی کرد و افزود: دکتر موسوی بهار ریاست دانشگاه نیز حمایت همه جانبه و حسن ظنّ بسیاری نسبت به این پروژه دارند.

وی با اشاره به بازدید از بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی توکل تشریح کرد: سرعت و هیجانی شگفت انگیز در این پروژه و کلیه پروژه های خیّرساز ملایر رقم می خورد که مثال زدنی است.

عاملی پدر مرحومه دکتر عاملی و بانی خیر توسعه اورژانس بیمارستان مهر ملایر در فاز دوم کلنگ زنی این پروژه اظهار داشت: برای من وخانواده ام همین  افتخار بس که دخترم را به عنوان انسانی خودساخته و پرتلاش برای خدمتگزاری به جامعه تربیت کنیم که با اتکا به توانمندی های خود توانست کلیه مدارج علمی را به شوق خدمت به هم وطنان طی نموده و با اخذ مدرک تخصص اطفال و کسب رتبه در

آزمون بورد تخصصی خود را برای شرکت در آزمون فوق تخصص آماده کند.

وی بیان کرد: افسوس که دست اجل مهلت نداد تا فرزندمان این آینده را به خود ببیند و البته مشیّت الهی بر این بود که او به دیار باقی شتابد اما جای بسی تأسف که او به هدف خود که همان خدمتگزاری بیشتر در عرصه سلامت بود دست نیافت.

خیّر نیکوکار ملایری با اشاره به دوره کوتاهی از خدمت مرحومه دکتر عاملی در این بیمارستان یادآور شد: رفتن او راهی را پیش روی ما گشوده است که با مشارکت در ساخت این بنا آن هم از اموال خود او مسیر محبت، نیکی و خدمت او را به خلق ادامه دهیم و با جلب رضای مخلوق، خالق هم خشنود شود.

وی در ادامه از حمایت های مدیران و مسئولان دانشگاه و اعضای انجمن خیّرین سلامت ملایر قدردانی کرد و افزود: از کارکنان و ریاست بیمارستان مهر ملایر نیز با حضور و همدلی خود رنج این مراسم را بر خود هموار نمودند قدردانی می کنم و امیدوارم این هدیه، صدقه ای جاودانه و جاری برای دخترمان بوده و مورد رضای حضرت حق واقع شود.

در پایان، مراسم کلنگ زنی فاز جدید توسعه اورژانس خیرساز بیمارستان مهر ملایر توسط دکتر آذرهمایون رییس مجمع خیرین سلامت ملایر و حاج آقا عاملی انجام شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>