در مرکز آموزشی درمانی فاطمیه انجام شد:

بازدید معاون توسعه مدیریت و نابع دانشگاه از پروژه ساخت بلوک زایمانی مرکز آموزشی درمانی فاطمیه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از روند ساخت بلوک زایمانی مرکز آموزشی درمانی فاطمیه  بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه به همراهی دکتر نیاستی مدیر بودجه، پایش و عملکرد دانشگاه و نادی مدیر امور عمومی مرکز آموزشی درمانی فاطمیه از روند ساخت پروژه درمانی بلوک زایمانی بازدید کرد.

در این بازدید مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه دانشگاه بر روند ساخت و توسعه بلوک زایمانی مرکز آموزشی درمانی فاطمیه تاکید کرد و افزود: دانشگاه برای ساخت و توسعه این مرکز هر چه در توان دارد به کار خواهد برد تا به موقع ساخته و تجهیز شود و مردم شریف استان همدان از مزایای درمانی آن به خوبی برخوردار شوند.

در ادامه از طبقات و نقاط مختلف این پروژه بازدید شد و روند ساخت و پیشرفت آن مورد بررسی قرار گرفت.