بازدید معاون توسعه از ادامه روند طرح توسعه مجتمع رفاهی و تفریحی باغ دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از ادامه روند طرح توسعه مجتمع رفاهی و تفریحی باغ دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی به همراهی مهندس شیرین دخت مدیر حراست، مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار، عبادی مدیر مجتمع فرهنگی و رفاهی دانشگاه از ادامه طرح توسعه باغ دانشگاه بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه  مدیریت و منابع دانشگاه  ضمن بررسی روند ساخت و توسعه مجتمع رفاهی و تفریحی باغ دانشگاه بر تکمیل و بهره برداری به موقع آن در مدت زمان مقرر تاکید کرد.

وی افزود: یکی از طرح های توسعه ای که برای رفاه حال کارکنان دانشگاه  دردست اقدام می باشد، طرح توسعه مجتمع رفاهی و تفریحی باغ دانشگاه است که با جدیت در حال پیشرفت و بازسازی می باشد.

در ادامه مهندس رحیمی و هیئت همراه از نقاط مختلف این پروژه بازدید کرد و دستوراتی نیز در روند ساخت و تکمیل آن صادر شد.