انبارداران سرآمد دانشگاه تجلیل شدند

از انبارداران نمونه و سرآمد طی مراسمی با حضور معاون و مدیران توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تجلیل شد و جوایزی نفیس از جمله سفر به مشهد مقدس به آنها اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس بهروز رحیمی در آئین تجلیل از انبارداران نمونه دانشگاه ضمن قدردانی از مدیریت جامع دکتر موسوی بهار اظهار داشت: شاید در کمتر برنامه‌ای بتوان این حجم گسترده را در بدرقه ریاست دیده باشیم و حتی شاید در استقبال از یک مدیر نیز این شکوه حضور کمتر دیده شده باشد که این بخاطر محبوبیت دکتر موسوی بهار در ریاست دانشگاه بوده است.

وی افزود: همچنین برای دکتر حیدری مقدم آرزوی توفیق می‌کنیم که بهترین گزینه برای ریاست دانشگاه بود و امید است با نگاه ریزبینانه‌ای که به حوزه توسعه دارد پیشبرد اهداف دانشگاه به نحو شایسته کمافی سابق میسور و ممکن شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود ۳ موضوع مهم را شاکله مثلث مدیریتی عنوان کرد و گفت: ذات یا جوهره فرد، تجربه و  دانش سه ضلع مهم مدیریت هستند که نخستین ضلع، وراثتی و ژنتیکی است اما دو ضلع دیگر باید با کار، تلاش و کوشش فرد حاصل شود.

وی خاطرنشان کرد: اعتماد مهم‌ترین رکن در فضای مدیریت مجموعه است که باید با پایش، ارزیابی و نظارت در مجموعه ایجاد و حفظ شود.

مهندس رحیمی ادامه داد: “نگاه انبار من و انبار تو” در شبکه ها و مراکز بهداشت قابل قبول نیست بر این اساس اگر کالایی مورد مصرف است باید مصرف شود وگرنه به واحدهای دیگر ارجاع داده شود تا مورد مصرف قرار گیرد زیرا همه در مجموعه‌ای واحد تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مجموعه ما بسیار موفق است زیرا استانداردهای لازم در همه حوزه‌ها رعایت می‌شود عنوان کرد: دانشگاه قایم به فرد نیست و توفیقات آن ثمره کار تیمی است و با همین بدنه می‌توان موفقیت‌ها را تداوم بخشید.

** روز بدون برنامه در هدف و توسعه وجود ندارد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه متذکر شد: روز بدون برنامه در هدف و توسعه وجود ندارد بر این اساس نکته اول در مدیریت اهداف، مراجعه به سامانه‌هایی مثل ساغر، روزآمد، حامل های انرژی و … است که کمتر مورد استفاده قرار گرفته است.

وی ضمن تأکید بر این امر که سند حامل انرژی بدون پرینت سامانه ثبت نخواهد شد تشریح کرد: پرداخت به شرکت ها نیز جز در موارد ثبت در سامانه ساغر ممکن نخواهد شد.

مهندس رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود از بر لزوم ارائه صحیح اطلاعات تاکید و تصریح کرد: نمی‌توان اسناد را با ورودی های غیر واقع پذیرفت و چنین مواردی که به اعتماد دو سویه لطمه می زند به واحد تخلفات ارجاع داده خواهد شد.

وی همچنین عنوان کرد: شفافیت در دستور کار انبارداران قرار گیرد زیرا ثبت و شناسایی از بروز شایعات و حواشی نیز جلوگیری خواهد کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به لزوم رعایت صرفه جویی عاقلانه و هوشمندانه در مدیریت منابع یادآور شد: بررسی دقیق متن و حواشی قراردادها مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: امسال کاهش کسورات بیمارستانی و بیمه‌ای واحدها را در منافع رفاهی کارکنان لحاظ خواهیم کرد همچنین از دیگر مواردی که در سال جاری مورد تأکید قرار خواهد داشت کوچک کردن و چابک کردن ساختار  است که یقینا منافع مجموعه را در بلند مدت تامین می‌کند.

مهندس رحیمی با بیان اینکه سال ۹۸ بسیار خاص و پیچیده است و به علت ابهام در ابعاد سیاسی و اقتصادی کشور باید با کنترل و مراقبت مدیریتی را تعمیق کنیم گفت: گفتمان با سازمانهای بیرونی، نظارت‌های خاص بر مجموعه و مدیریت شرایط می تواند بر تسهیل شرایط اثرگذار باشد.

**مدیران مالی در نظارت بر انبارها همت گمارند

مهندس حلافی مدیر امور مالی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم به حاضرین به جلسه انبارداران در بهمن‌ماه گذشته اشاره و بیان کرد: در جلسه مذکور اعلام شد انبارهایی که کیفیت بالاتری دارند تجلیل می‌شوند و به سفر زیارتی مشهد مشرف خواهند شد.

وی تصریح کرد: شرکت هایی که حجم بالایی از موجودی کالا دارند هم نیازمند فضای مناسب انبار هستند و هم باید طبقه بندی مناسبی اعم از کاغذ و … داشته باشند تا رسوخ مایعات یا امکان اشتعال به سادگی صورت نگیرد.

مدیر امور مالی دانشگاه با اشاره به اینکه نظارت بر فرایند انبارگردانی بر اساس امتیازات مذکور لحاظ می‌شود گفت: موجودی کالا بجز مبلغ ریالی، مشتمل بر حجم انبار و نوع نگهداری و تامین کالا در زمان مناسب و بر اساس نیاز حائز اهمیت است.

وی در ادامه افزود: کالاهای راکد بسیاری در انبارها موجود است که حسب نیاز خریداری شده اما پیگیری برای انتقال به واحد درخواست کننده انجام نشده و راکد شده است این در حالی است که با کمبود شدید منابع مواجه هستیم بنابراین لازم است انباردارها با مدیریت کالاها و درخواست‌ها از راکدشدن موجودی اجتناب کنند و کالای مازاد بر نیاز را به واحدهایی که نیاز دارند منتقل کرده یا به فروش برسانند.

مهندس حلافی ضمن تأکید بر لزوم احساس مسئولیت شرعی و انسانی در مدیریت انبار عنوان کرد: در دسترس بودن کالاها موضوع مهمی است که باید مورد توجه انبارداران قرار گیرد همچنین تاریخ مصرف کالا مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مسئولین مالی باید بر انبارها نظارت کنند و دست کم در ماه یکبار به انبار سرکشی کنند گفت: باید نسبت به منافع سازمان متعهد باشیم و انبار را مثل خانه و کاشانه خود مدیریت کنیم.

در پایان این مراسم از انبارداران سرآمد تجلیل شد.