بازدید نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژه های عمرانی در حال ساخت دانشگاه

رییس امور سلامت  و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور به همراهی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های عمرانی و در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر عوض پور رییس امور سلامت  و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و مهندس حسینی معاون عمرانی وی با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی و نجفی کارشناس مدیریت پایش، بودجه و عملکرد دانشگاه از پروژه های عمرانی و در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان بازدید کردند.

در این بازدید منابع مالی و تامین اعتبار در روند ساخت و تکمیل پروژه های مرکز جامع سرطان بنیاد فرشچیان، بلوک زایمانی مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه و بیمارستان ۲۷۱ تخت و خوابی اکباتان همدان مورد بررسی و بازبینی قرار گرفته شد.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به اهمیت تامین اعتبار در روند تکمیل و ساخت پروژه های عمرانی دانشگاه اظهار داشت: با توجه به این که پروژه های عمرانی دانشگاه در روند ساخت و تکمیل، نیاز به منابع مالی و تامین اعتبار دارد، سازمان بودجه و برنامه ریزی کشور کمافی السابق میتواند با کمک های خود نقش موثری را در این زمینه ایفا کند.

وی همچنین افزود: تیم معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تمام تلاش خود را بکار گیری میکند تا پروژه های عمرانی دانشگاه الی الخصوص پروژه های مرکز جامع سرطان بنیاد فرشچیان، بلوک زایمانی مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه و بیمارستان ۲۷۱ تخت و خوابی اکباتان که از مهم ترین پروژه های درمانی استان هستند در موعد مقرر ساخته و به بهره برداری برسند.

در ادامه از بخش های مختلف پروژه های یاد شده بازدید شد و سیر ساخت و تکمیل آنان مورد بررسی قرار گرفت.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>