اولین جلسه برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه ها (HOP) درسال ۹۸

اواین جلسه برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه ها (HOP) در سال ۹۸ با حضور مدیران و کارشناسان واحد های تابع معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اولین جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه ها (HOP) با حضورمدیران و کارشناسان واحد های معاونت توسعه مدیریت و منابع در مرکز همایش‍های دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه شایسته تقوی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه با اشاره به امتیازات کسب شده در سال ۹۷ و آغاز فرآیند ارزیابی در سال ۹۸ عنوان کرد  که در برخی از برنامه های ابلاغ شده از سوی وزارت متبوع، متولیان اجرا برخی از واحد ها در دانشگاه معرفی شده اند که برای هماهنگی در خصوص جمع آوری اطلاعات و مستندات ابلاغ شده باید یک نماینده از آنها مشخص و معرفی شود.

درادامه بخشیان کارشناس مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه با ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه تکمیل اطلاعات و نحوه بارگزاری مستندات به شرح برنامه های واحد های متولی پرداخت.

در پایان نقطه نظرات و پیشنهاداتی از سوی حاضرین در جهت بهبود روند و تسریع در جمع آوری برنامه عملیاتی دانشگاه عنوان شد.