معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

باید به توسعه ورزش کارمندان در راستای افزایش توان کاری، فکری و مبارزه با فشارخون بالا توجه کنیم

کمیته ورزش دانشگاه با حضورمهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع اظهار داشت: اهمیت ورزش و سلامت جسم و جان و تاثیر مثبت آن برعملکرد کارمندان بر کسی پوشیده نیست و باید در راستای توسعه ورزش کارمندی اهتمام ورزید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه افزود: افزایش مدت زمان ورزش در طول هفته می تواند به توسعه سلامت افراد جامعه کمک کند و این امر به افزایش سطح سلامت افراد، کاهش استرس ، مبارزه با بیماری فشار خون بالا و هزینه های درمانی کمک قابل توجهی خواهد کرد.

مهندس رحیمی با اشاره به اینکه یکی از مباحث مهم، توجه به توسعه ورزش کارمندان است، گفت: ورزش کردن سبب بالا رفتن راندمان کاری می‌شود و قطعا بر افزایش توان کاری و فکری یک مدیر و کارمند تاثیر گذار خواهد بود.

وی در ادامه افزود : استفاده مناسب از امکانات ورزشی برای تشویق و ترغیب همکاران دانشگاه برای پرداختن به امر ورزش فراهم شده است که در جهت سلامت جسم و شادابی آنان موثر خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان تصریح کرد: تشویق کارمندان به ورزش بسیار خوب و ارزشمند است وبا توجه به طرح بسیار مهمی که وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به نام طرح ملی کنترل فشار خون معرفی کرده است میتوان گفت که  ورزش یکی از مهم ترین راهکارها برای کنترل فشار خون است که باید با تلاش و همکاری در راستای اجرایی شدن مبارزه با فشار خون در میان همکاران دانشگاه، مدیران ارشد نخستین قدم ها را بردارند.