در مرکز همایش های دانشگاه انجام شد:

برگزاری سومین کارگاه آموزشی شناسه ملی دانشگاه

سومین کارگاه آموزشی شناسه ملی با حضور مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه در مرکز همایش های دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سومین کارگاه آموزشی شناسه ملی دانشگاه در سال جاری با حضورمدیران و کارشناسان حوزه های معاونت درمان، بهداشت، آموزش و توسعه مدیریت و منابع در مرکز همایش های دانشگاه  برگزار شد.

شایسته تقوی سبزواری مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه با اشاره به اهمیت تکمیل مستندات برای به روز رسانی اطلاعات شناسه ملی واحد های تابع دانشگاه، گزارشی مبنی بر اقدات انجام شده از طرف واحد های مشمول در خصوص تهیه مستندات مذکور ارائه کرد.

درادامه دکتر گودرزی مدیر اعتبار بخشی و نظارت بر درمان دانشگاه ضمن ارائه توضیحاتی درروند به روز رسانی پروانه های مراکز درمانی استان درسامانه مربوطه اظهار داشت: پروانه های مراکز درمانی استان درسامانه مربوطه در حال اجرا و بارگزاری می باشد و تا ۶ ماه آینده به اتمام خواهد رسید و اطلاعات دانشگاه به طور کامل به روز رسانی خواهد شد.

در پایان بنا به پیشنهاد حاضرین در کارگاه مقررشد جهت نهایی سازی اطلاعات مذکور، جلسه آتی با حضور کلیه روسای واحد های تابع دانشگاه و متولیان امر برگزار شود.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>