بازدید نمایندگان وزارت بهداشت از بیمارستان جدید التاسیس و ولیعصر(عج) شهرستان تویسرکان

مدیر کل امور بیمارستانی و مدیر بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت به همراهی معاون توسعه مدیریت و منابع  و معاون درمان دانشگاه از پروژه بیمارستان جدید التاسیس ولیعصر(عج) شهرستان تویسرکان  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر کلانتری مدیر کل امور بیمارستانی و دکتر رضایی مدیر بودجه معاونت درمان و مدیر مالی طرح حول سلامت وزارت بهداشت با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر جلیلی معاون درمان و دیگر مدیران حوزه های مختلف دانشگاه از از بیمارستان جدید التاسیس و ولیعصر(عج) شهرستان تویسرکان بازدید کردند.

در این بازدید منابع مالی و تامین اعتبار در خصوص تجهیز و انتقال بخش های مختلف بیمارستان ولیعصر(عج) به بیمارستان جدید التاسیس مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در ادامه از بخش های مختلف بیمارستان جدید التاسیس و ولیعصر(عج)  تویسرکان بازدید شد و نظرات کارشناسی در زمینه های مختلف مطرح گردید.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>