بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه ۴در حال ساخت مرکز آموزشی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه در حال ساخت بلوک زایمانی مرکز آموزشی و درمانی تخصصی فاطمیه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاونت توسعه مدیریت و منابع به همراهی دکتر نیاستی ،مدیربرنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد و مهندس طاهری مدیر دفتر فنی و منابع فیزیکی دانشگاه  از روند در حال ساخت پروژه ۴ طبقه بلوک زایمانی مرکز اموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه بازدید کردند.

این پروژه در ۴ طبقه بخش های  اورژانس، ناباروری ،بلوک زایمان و NICU(مراقبت های ویژه نوزادان ) بصورت استاندارد و با امکانات کامل ،جهت توسعه بیمارستان، در حال ساخت می باشد و در آینده نچندان دور افتتاح و به بهره برداری می رسد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی بازدید از روند ساخت این پروژه، اظهار رضایت نموده و از مهندسین پروژه خواستار دقت، سرعت و کیفیت را در اجرا و تکمیل این پروژه بکارگیری کنند و اهمیت اتمام این پروژه را در استان به عنوان تنها مرکز تخصصی و فوق تخصصی زنان و نوزادان بازگو کرد.

وی در ادامه افزود: تلاش خواهیم کرد تا این پروژه که یکی از بزرگترین کارهای خیر در حوزه درمان برای مردم استان همدان می باشد، هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

در ادامه نشتی در خصوص تامین اعتبارات و تجهیز پروژه با حضور ریاست و مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فاطمیه برگزار شد و تصمیماتی و دستوراتی نیز اتخاذ گردید.