لزوم برخورد مناسب در مواجهه با هر گونه تماس مشکوک در خصوص دریافت یا پرداخت وجه از کارکنان توسط مدیران ارشد یا مدیریت امور مالی دانشگاه

مدیر امور مالی دانشگاه در نشست با سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با اشاره به دریافت اظهار نظر مقبول بابت صورت‌های مالی سال ۹۶ از پیش تر دانشگاه در حوزه پرداخت‌های پرسنلی  نسبت به میانگین کشوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، آقای حلافی در این دیدار با تبریک انتصاب شایسته دکتر طاهری به عنوان سرپرست روابط عمومی دانشگاه و با تشکر از حضور در دفتر مدیریت مالی با قدردانی از مدیر پیشین این واحد گفت: روابط عمومی ویترین دانشگاه است و بی‌شک در عصر ارتباطات وجود تریبون‌هایی برای انعکاس صحیح اخبار سازمان ضرورتی انکار ناپذیر است.

وی با اشاره به بهره‌گیری روابط عمومی ستاد دانشگاه از نیروهای توانمند، این مجموعه را از برترین روابط عمومی‌های کشور دانست و گفت: روابط عمومی همواره به حوزه مدیریت مالی توجه داشته است و امید می‌رود با حضور مدیر جدید این تحرک و پویایی نمود بیشتری داشته باشد.

مدیر امور مالی دانشگاه با بیان اینکه حجم زیادی از فعالیت‌ها در حوزه مدیریت منابع مالی دانشگاه در حال انجام است، افزود: مصارف نامحدود و منابع مالی محدود است و شرایط  با رویکرد عملگرایی تاکنون به خوبی مدیریت شده است.

مهندس حلافی با تاکید بر اینکه در سالهای اخیر کلاهبرداری تلفنی و اینترنتی افزایش یافته است به مثالهایی از این موارد اشاره کرد و بر لزوم برخورد مناسب در مواجهه با هر گونه تماس مشکوک در خصوص امور مالی شامل  برداشت، واریز و انتقالی و یا تحت عنوان کسر از حقوق تاکید کرد و یادآور شد که در صورت وجود چنین درخواستی موضوع به صورت مکتوب و نه تلفنی به واحدهای حسابداری محل اشتغال اعلان می گردد.

وی با بیان اینکه تعالی یک مسابقه بی پایان است، خاطر‌نشان کرد که رسیدن به یک قله شروعی دیگر برای ارتقا و تعالی بیشتر در حوزه امور مالی می باشد.

مدیر مالی دانشگاه با اشاره به جدول زمان بندی حوزه مالی دانشگاه گفت: هم‌اکنون مجموعه مالی استان درگیر تهیه صورت‌های مالی دانشگاه برای سال مالی ۱۳۹۷ می باشد و حسابرس گزارش خود را در خصوص کیفیت و صحت در تطبیق با استانداردهای حسابداری و حسابرسی به هیات امنا دانشگاه ارائه و تقدیم خواهد نمود.

وی انبار گردانی، برگزاری جلسات آموزشی و بازآموزی، تفریغ بودجه و ارسال به دیوان محاسبات و وزارت دارایی را از دیگر اقدامات خارج از امور جاری دانست.

آقای حلافی همچنین  توضیحاتی در خصوص هماهنگی کامل با دستگاه های نظارتی اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه میزان اشکالات و واخواهی های اسناد مالی دانشگاه ناچیز می باشد. وی همچنین بیان داشت تلاش برای پرداخت های منظم هر ماهه و اطلاع رسانی در خصوص پرداخت‌ها از طریق سامانه‌ها و پیش تر بودن دانشگاه در مورد پرداختهای پرسنلی نسبت به میانگین کشوری، کمبود نیروی انسانی در برخی از واحدهای امور مالی با توجه به توسعه و پیشرفت فیزیکی دانشگاه و تصمیم گیری در کمیته تخصیص در مورد پرداختی‌های دانشگاه با برگزاری جلسات ماهانه و اطلاع رسانی از طریق سامانه بودجه و سامانه امور مالی دانشگاه از برنامه های منظم ماهیانه می باشد.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه  نیز در این دیدار گفت: ارائه گزارش از حوزه مالی دانشگاه و انعکاس اخبار این حوزه باید بیش ازپیش مورد توجه باشد.

دکتر طاهری با اشاره به اینکه جلسات منظم برای اطلاع‌رسانی مناسب در دستور کار است ابراز امیدواری کرد که تعاملات  در حوزه مالی و روابط عمومی بیشتر شود.

وی خاطر‌نشان کرد که از نظرات و پیشنهادات صاحب نظران مجموعه مدیریت مالی دانشگاه برای بهبود حوزه اطلاع رسانی روابط عمومی استقبال می‌شود