عیادت معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مصطفی بیات سرپرستار مجروح بیمارستان امام رضا(ع) کبودرآهنگ

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مصطفی بیات سرپرستار بیمارستان امام رضا(ع) کبودرآهنگ؛ که در محور کبودرآهنگ –همدان دچار سانحه شده بودعیادت کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی با حضور در بیمارستان بعثت از این پرستار عیادت و ضمن گفتگو با پزشکان معالج وی، از فرایند درمان وی جویا شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حاشیه این عیادت بر جایگاه والای پرستار در جامعه تأکید کرد و گفت: خوشبختانه اقدامات درمانی خوبی برای پرستار مجروح، مصطفی بیات در مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت انجام شده است.

وی با بیان اینکه همچنان خود را یک پرستار و عضو جامعه پرستاری می‌دانم عنوان کرد: این قشر بی‌ادعا و زحمتکش همواره در سخت‌ترین شرایط روحی و شغلی فعالیت می‌کنند و حمایت روحی و عاطفی از آنها حداقل کاری است که می‌توانیم برایشان انجام دهیم و بخش قابل توجهی از پروسه مراقبت و درمان بیماران در نظام سلامت برعهده پرستاران است.

مهندس رحیمی همچنین بر پیگیری حساس و ویژه روند درمان این سرپرستار مجروح تأکید و تبیین کرد: معاونت توسعه دانشگاه و کادر درمان هرگونه حمایت مورد نیاز این پرستار را در دستور کار خواهد داشت.

وی ضمن قدردانی از کادر درمان که در روند بهبودی مصطفی بیات مساعدت می‌کنند گفت: تاکنون اقدامات درمانی مناسبی برای وی انجام شده و بهبودی نسبی نیز حاصل شده و مراحل تکمیل دوره درمان در مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت ادامه خواهد یافت.