معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

بخش زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت درآینده نزدیک راه اندازی می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور رئیس، مدیر و پرسنل مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت از بخش های مختلف این مرکز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی با حضور دکتر ساعتیان، مهندس کیانی و پرسنل مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت از بخش های در حال ساخت اورژانس، زنان و زایمان و بخش وی آی پی آن مرکز بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی در این بازدید ضمن بررسی شرایط فیزیکی و روند ساخت پروژه های مذکور بیان کرد: بخش در حال ساخت زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت به زودی تجهیز و راه اندازی خواهد شد تا مردم شریف استان همدان بتوانند از خدمات درمانی آن بهره مند شود.

وی در ادامه افزود: پروژه در حال ساخت بخش اورژانس این مرکز یکی از بزرگترین اورژانس های بیماستانی در غرب کشور خواهد بود و با بهره گیری از فضای مناسب و تجهیزات تخصصی ویژه و همچنین پرسنل مجرب پزشکی و پرستاری به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان این که بخش وی آی پی مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان به زودی راه اندازی میشود، افزود: این بخش با امکانات ویژه و شرایط و امکانات فیزیکی مناسب میتوانند به بهترین شکل ممکن آماده ارائه خدمات وی آی پی به متقاضیان استان همدان باشد.

وی همچنین بیان کرد: هدف و سیاست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر این اساس برنامه ریزی شده است که در وهله اول حفظ کیان دانشگاه و پرسنل آن مد نظر باشد و دوم این که خدمات بهداشتی و درمانی برای مردم شریف استان در شرایط مناسب و در فضاهای درمانی استاندارد ارائه گردد.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراهی هیئت همراه از بخش های مختلف مرکز آموزشی درمانی بعثت همدان بازدید کرد و در خصوص رفع برخی از مشکلات موجود دستوراتی نیز صادر گردید.