نشست مدیرعامل جدید بانک رفاه مرکزی (شعبه استان همدان) با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

مدیرعامل جدید بانک رفاه مرکزی (شعبه استان همدان) با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در دفتر جلسات معاونت توسعه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، میهمی مدیرعامل جدید بانک رفاه مرکزی (شعبه استان همدان) با مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در دفتر جلسات معاونت توسعه کرد.

مهندس بهروز رحیمی با بیان این که بانک رفاه درهمه حال، همکاری و تعاملات خوبی را با دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان برقرار کرده است افزود: بانک رفاه از بهترین بانک هایی بوده است که مشتری مداری را در همه حال سر لوحه کار خود قرار داده است.

وی در ادامه افزود: در خلال این سال ها که بانک رفاه طرف قرارداد دانشگاه علوم پزشکی  ابن سینا همدان در مسائل مالی بوده است، شرایط دریافت وام ها و تسهیلات پرسنلی را در موید مقرر پرداخت کرده است و این جای تقدیر دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به ساخت خوابگاه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا که سرمایه های بالقوه و مدیران آینده همین مرز و بوم خواهند بود اظهار داشت: برای ساخت و تجهیز خوابگاه برای رفاه حال دانشجویان دانشگاه درنظر داریم که از بانک رفاه در این زمینه وام و تسهیلاتی دریافت کنیم که امید است وام مذکور در موید مقرر کما فی السابق به دانشگاه پرداخت شود.

میهمی مدیرعامل جدید بانک رفاه مرکزی (شعبه استان همدان) با بیان این که بانک رفاه لقب بانک سلامت محور را به خود اختصاص داده است افزود: بانک رفاه با توجه به مشارکت های خود در زمینه های مختلف بهداشت و درمان در سطح کشور، لقب بانک سلامت محور را به خود اختصاص داده است که این باعث افتخار این بانک می باشد.

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان یکی از بهترین مشتریان بانک رفاه  در استان می باشد که در همه حال طبق تعهدات خود نسبت به مشارکت ها و تسهیلات دریافی از بانک رفاه عمل کرده است که باید به تیم مدیریت مالی این دانشگاه تبریک گفت.

مدیرعامل جدید بانک رفاه مرکزی (شعبه استان همدان) در پایان افزود: همانند گذشته تسهیلات خوبی را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان قرار خواهیم داد تا بتوانیم مشتری مداری و تعامل بین بانک و دانشگاه را بیش از پیش افزایش دهیم.