بازدید معاون آموزشی دانشگاه و مدیر عامل سازمان مردم نهاد کاشت حلزون از دفتر مشارکت های مردمی

معاون آموزشی دانشگاه و مدیرعامل سازمان مردم نهاد کاشت حلزون از دفتر مدیریت مشارکتهای مردمی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر فرهاد فراهانی معاون آموزشی دانشگاه و مدیرعامل سازمان مردم نهاد کاشت حلزون همدان به همراهی شمس مدیر امور عمومی معاونت درمان و مدیر کلینیک امام خمینی (ره) و هیئت همراه از دفتر مدیریت مشارکتهای مردمی بازدید کرد.

دکتر فراهانی معاون آموزشی دانشگاه و مدیرعامل سازمان مردم نهاد کاشت حلزون همدان ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های دفتر مدیریت مشارکت های مردمی، بر ضرورت سازماندهی فعالیت های سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه و جذب مشارکت خیرین در حوزه سلامت تاکید کرد و از بخش های مختلف بازدید و در جمع اعضائ ام اس نیز حضور یافت و از اهتمام و تلاش های این مجموعه قدردانی کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>