فعالیت جهادی در مسجد سید الشهدا (ع) خضر

فعالیت جهادی با همکاری معاونت درمان و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در مسجد سیدالشهدا(ع)خضرانجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جمعی از مشاوران مرکز تخصصی کودکان و نوجوانان الوند به سرپرستی دکتر داود فتحی، دکتر غیاث، دکتر حمیدی از معاونت درمان و خانم یاوری از دانشکده مامایی در مسجد سیدالشهداء محله خضر حضور یافته و اقدامات درمانی و مشاوره ای را انجام دادند.

در این فعالیت جهادی که با سخنرانی دکتر فتحی پیرامون ضرورت توجه به رشد سالم و تربیت کودک آغاز گردید و در ادامه به غربالگری و ارزیابی کودکان حاضر در مسجد پرداخته شد.

نتایج غربالگری  به شکل طبقه بندی شده و مکتوب به ثبت رسید تا توسط مسئولین گروه حمایتی کودکان با برنامه ریزی منسجم جهت ارزیابی دقیق و با ضرورت  توانبخشی، اقدامات لازم انجام شود.

در ادامه این فعالیت جهادی، پزشکان داوطلب، معاینات بالینی را از مردم حاضر در مسجد سید الشهدا (ع) در محله خضر که یکی از نقاط کم برخوردار از همدان می باشد را صورت دادند.