استفاده ۱۰درصدی از تخت‌های بیمارستانی و ایجاد بخش وی آی پی در بیمارستان‌های استان

جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیران بیمارستان‌های دانشگاهی استان برای ایجاد بخش‌های وی‌آی‌پی در بیمارستان‌های استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع جلسه ای با برخی از  مدیران بیمارستان‌های دانشگاهی استان با محوریت ایجاد بخش وی آی پی و تجهیز آن در بیمارستان‌ها برگزار شد.

مهندس بهروز رحیمی در این جلسه اظهار داشت: با توجه به دستورالعملی که از سوی وزارت متبوع به کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است، باید ۱۰درصد از تخت‌های بیمارستان‌هایی که شرایط لازم جهت راه‌اندازی بخش وی آی پی را دارند، اختصاص داده شود.

وی در ادامه افزود: بخش‌های وی آی پی باید دارای امکانات ویژه و فضای فیزیکی مناسب مطابق با دستورالعمل ابلاغی وزارت متبوع باشد تا در ارائه خدمات وی‌آی‌پی به متقاضیان استان همدان در سطح پاسخگویی مناسب قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تأکید بر لزوم همکاری بیمه‌های تکمیلی در خصوص پرداختی‌های به موقع تعرفه‌های وی‌آی‌پی به بیمارستان‌ها بیان کرد: بیماران متقاضی بخش‌های وی آی پی می‌توانند از بیمه‌های تکمیلی خود در این خصوص استفاده کنند.

وی متذکر شد: از سوی دیگر سازمان‌های بیمه‌گر باید در پرداختی‌های خود به بیمارستان‌ها نهایت همکاری را به عمل آورند تا رضایتمندی بیماران و همچنین بیمارستان‌ها از هزینه‌کرد‌های خود در بخش وی آی پی بالا رود.

مهندس رحیمی در ادامه گفت: با توجه به بررسی‌ها و ارزیابی‌های به عمل آمده، بیمارستان‌های بعثت، بهشتی، فاطمیه، قلب و عروق فرشچیان، امام حسین ملایر، مهر ملایر، شهید قدوسی نهاوند و آیت‌اله بهاری در شهرستان بهار شرایط لازم را برای راه‌اندازی بخش وی آی پی خواهند داشت.

در پایان دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت متبوع قرائت شد و نقطه نظرات و پیشنهادات عنوان گردید.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>