معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

پرداخت‌های کارکنان باید دراولویت اصلی اقدامات مجموعه معاونت توسعه دانشگاه باشد

جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با معاونین اداری مالی دانشکده‌های دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع با معاونین اداری مالی دانشکده های بهداشت، پرستاری و مامایی، داروسازی، توانبخشی، پزشکی و دندان‌پزشکی دانشگاه در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

مهندس بهروز رحیمی ضمن اشاره به اهمیت اصلاح برخی از فرآیندها در دانشگاه اظهار داشت: تجمیع اداری مالی دانشکده‌ها یکی از اصلاحات در فرآیندهای مهم دانشگاه بود که باید انجام می‌شد و در آینده نه‌چندان دور اثرات مثبت آن مشخص خواهد شد.

وی در ادامه افزود: هر تغییری در ابتدا، دارای کمی و کاستی‌هایی است و در خصوص فرآیند تجمیع اداری و مالی دانشکده‌های دانشگاه به مرور و در چند نوبت اصلاحات صورت می‌گیرد و مشکلات احتمالی آن برطرف خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن بیان اینکه اولویت اصلی معاونت توسعه دروهله اول پرداخت‌های کارکنان دانشگاه است افزود: در تدوین سیاست‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سال‌جاری، اولویت اصلی، پرداخت‌های پرسنلی و معیشت کارکنان خواهد بود.

در ادامه مروری برعملکرد سال ۹۷ در حوزه اداری و مالی دانشکده‌های دانشگاه صورت گرفت و سیاست های اجرایی در سال ۹۸ بازنگری و ابلاغ شد.

در پایان نقطه نظرات و پیشنهادات از سوی معاونین اداری و مالی دانشکده‌های دانشگاه عنوان شد ومهندس رحیمی دستوراتی نیز در این رابطه صادر کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>