درسالن ورزشی شهید نعیمی انجام شد:

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سالن  ورزشی شهید  نعیمی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سالن ورزشی شهید نعیمی و روند بازسازی و بهسازی آن بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی به همراهی علیزاده مدیریت تربیت بدنی، حلافی مدیرامور مالی، مهندس طاهری مدیردفتر فنی و منابع فیزیکی و کارشناسان مربوطه از سالن ورزشی شهید نعیمی و روند تعمیرات اساسی ، بازسازی و بهسازی آن بازدید کرد.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به اهمیت ورزش در زندگی اظهار داشت: اگر بخواهیم اهمیت ورزش را در سلامتی انسان و زندگی روزانه  بررسی کنیم، خواهیم دید که اثرات مفید فعالیت های ورزشی در پیشگیری – درمان و کنترل بسیاری از نارساییهای قلبی و عروقی و تنفسی و دیگر بیماری های جسمی و روحی بسیار موثر است و بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ضمن بیان این که دانشگاه در تلاش است محیط های ورزشی مناسبی را برای کارکنان فراهم سازد افزود: تیم معاونت توسعه مدیریت و منابع و همچنین مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در تلاش است با ایجاد انگیزه، بهسازی و بازسازی سالن های ورزشی، تجهیز باشگاه های پرورش اندام و ارائه بلیط های نیم بهاء دراستخرهای همدان شرایطی را فراهم کند تا کارکنان و پرسنل دانشگاه در برنامه های روزانه خود، ورزش کردن را قرار دهند.

مهندس بهروز رحیمی اظهار داشت: در حال حاضر سالن ورزشی شهید یونسی نیز در حال بهسازی و بازسازی می باشد و با ایجاد و نصب کفپوش های استاندارد  ورزشی، محیط  مناسبی برای ورزشکاران فراهم خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه افزود:مدیران ارشد دانشگاه باید پیشگام در محیط های ورزشی باشند تا کارکنان و پرسنل نیز با الگو گیری از آنان به ورزش کردن در برنامه های روزانه روی آمورند.