استقبال از سفیران اهدای عضو توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا، انجمن اهدای عضو ایرانیان و تربیت‌بدنی استان همدان از سفیران اهدای عضو استقبال کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب دا در همدان، این دوچرخه‌سواران  که در راستای فرهنگسازی برای اهدای عضو از مشهد مقدس حرکت خود را آغاز کردند و بهترین قسمت سفر خود را گفتگو با مردمی می‌دانند که به خاطر سبک سفرشان علاقمند به گفتگو با این زوج هستند و قصد دارند کل ایران را با هدف فرهنگ‌سازی در زمینه اهدای عضو رکاب بزنند.

الهام ظریفیان بانوی دوچرخه سواری که متولد ۱۳۶۶ است، در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: سفر خود را با شعار اهدای عضو اهدای زندگی و معرفی موسسه خیریه بنیاد کودک آغاز کردیم و این دو موضوع را در جریان صحبت با مردم معرفی می‌کنیم به طور مثال افراد با مشاهده پرچم‌ها و شعارهای درج شده در روی لباس‌ها از این موضوعات استقبال می‌کنند.

وی خاطر‌نشان کرد که تا جایی‌که در توان داشته باشیم می‌خواهیم اکثر استانها را رکاب بزنیم و زمان به پایان رسیدن آن مشخص نیست .

مجیدعابدی متولد ۱۳۶۰، همدان را شهری بسیار سرسبز دانست و خوشحالی خود را برای حضور در همدان اعلام کرد.

این دوچرخه‌سوار با بیان اینکه برای استان همدان برنامه دو ماهه داریم گفت: شروع کار ما به نوعی از همدان خواهد بود قصد داریم تمام شهرهای همدان را ببینیم چرا که از استان‌های دیگر فقط عبور کردیم .

وی در خصوص اهمیت فرهنگ سازی برای اهدای عضو گفت: فرمهای اهدای عضو در اختیار داریم و این فرمها را در بین مردم توزیع می‌کنیم.

عابدی درباره برنامه‌های آتی خود نیز خاطر‌نشان کرد که با توجه به اینکه سبک زندگی ما به این شکل است این برنامه خیرخواهانه ادامه خواهد داشت.

رییس واحد فراهم‌آوری اعضای دانشگاه و مدیرعامل انجمن اهدای عضو استان همدان، از بیماران مغزی معاونت درمان دانشگاه در حاشیه این مراسم اظهار داشت: این اقدام سفیران اهدای عضو از ۳۱ اردیبهشت‌ماه که با عنوان «روز ملی اهدای عضو» در جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده است، آغاز شد و یک زوج جوان به عنوان سفیران اهدای عضو در راستای ترویج فرهنگ اهدای عضو از مشهد سفر خود را آغاز کردند و قصد دارند به این مناسبت دور ایران را رکاب بزنند.

دکتر مجید حمیدی گفت: مدیر درمان دانشگاه، نمایندگان انجمن اهدای عضو، انجمن حمایت از بیماران کلیوی، دفتر مشارکتهای مردمی دانشگاه و هیات دوچرخه سواری استان همدان و جمعی از مردم علاقمند استان در روبروی سازمان ورزش و جوانان استان حاضر شدند و با اهدای لوح سپاس از این اقدام ارزشمند تجلیل کردند.